Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tonight we are young!

rodiklisIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

ėliag

Go down 
+7
Vaiva*
Naktis
blackberry
Sandra.@
Zouhouhou.
Ivarė
Bumt
11 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutoriusPranešimas
Bumt
Why so serious?
Bumt

Parašiau : 2974

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-21, 19:02

Ačiū už išsakytą nuomonę, gražius žodžius ;*

ėliag - Page 3 Tumblr_lajnijcMAz1qeplboo1_500_large

Rytoj išsvajotasis penktadienis ! Nesvarbu , kad šian gavau penkis iš matematikos, nesvarbu kad turiu parašyt ilgiausią aprašymą, nesvarbu kad šiandien nesekminga diena kaip niekad. Svarbiausia kad ryt prasideda atostogos. Kiekvieno jaunuolio mėgstamiausia šventė. O mes ją "švesim" savaip :

FB skelbia

Visi kiečiausi mokyklos pacanai ir karščiausios čikitos penktadienį lėks į pamokas stilingai - treningasai bus viešai pademonstruoti. Kuo piktesnis treningiux, tuo kietesnis baxuriux. O kiekvienas kietas baxuras, turi karštą pupItę įsitaisęs parankėje. Rinksim sportiškiausiai atrodančias kietas ir piktas poras. Bus nuotraukų, video ir beprotiškai geros nuotaikos dozė jau užtaisyta. Kuo daugiau - tuo smagiau!

Laukiu , noriu nekantrauju. Įdomu pamatyt ką sugalvojo šį kart : D
Reikia paskutinį kart spalio menesį paruošt namų darbus !

Jau beveik !

Paskutinį kartą redagavo Bumt, 2010-10-21, 22:55. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Ivarė
Nebūk svarbus, būk reikalingas
Ivarė

Parašiau : 5673

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-21, 22:47

aš šiand iš vis neruošiau ;>
Atgal į viršų Go down
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-21, 22:51

pavydux !
Atgal į viršų Go down
Sandra.@
Tuos kilometrus tarp mūsų norėčiau surinkt į kruvą ir išmest velniop
Sandra.@

Parašiau : 6663
Man : 28
Esu iš : Panevėžio r.

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-21, 22:52

Kartais galima neruošt gi. : D
Atgal į viršų Go down
Ivarė
Ivarė

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-21, 22:52

nes ryt net nežadu kibt į mokslus, va jau dbr relaxinu ;D
Atgal į viršų Go down
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-21, 22:54

tai mes zjbs, pacanai esam : D !
Atgal į viršų Go down
Ivarė
Ivarė

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-21, 22:59

Gailės tiesa :P
Atgal į viršų Go down
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-23, 23:40

ėliag - Page 3 Tumblr_l6a4tad2Pp1qa0nd6o1_400_large

jbybfy cghv nhbobmuomhn
*

O man , šeštadienis geras. Rytojų planuoju tokį pat. NIEKO NEVEIKIMAS. Nors dabar jau nobodoka , nėr kam parašyt. Anyway , GERO VAKARO, super mario fanai !

Paskutinį kartą redagavo Bumt, 2011-02-01, 23:55. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-24, 11:25

Reikėjo man parašyt per kur nors : DD
Atgal į viršų Go down
Ivarė
Ivarė

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-24, 12:28

ei ei ei, lėkit į lauką prasiblaškyt !
Nebūtina tūnoti namie !!!!!
Atgal į viršų Go down
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-24, 12:43

Rusne, okey , šian tave užbaksnosiu ir per visus galus pradėsiu rašinėt. Lauk mano atakos...
O šiaip , panelitės, su temperatūra sėdžiu. Iki antradienio privalau pasveikt. Tai va , slaptai gydausi , filmus kramtau : D tuc tuc
Atgal į viršų Go down
Ivarė
Ivarė

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-24, 12:48

ai nu tada kitas reikalas.
Greičiau sveik narsuoli !!
Atgal į viršų Go down
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-27, 20:58

ėliag - Page 3 Mario-party-dstn_

It`s me Mario !!!

Geros dvi paros. Daug ką pasakot, bet nuo juoko skauda 6 packą . Dabar noriu miego , bet taip noriu miego, kad nebegaliu užmigt o.O

Rytoj turbūt neišlipsiu iš lovos. : /

Geriausios dvd ištraukos. Okey, niekam neidomu, bet pati save nudžiuginsiu !! hehe :

Inoringasis Gates, : DD

A7X "tikrai" moka ispanų . lol

MAGIC! O.O

Man patinka atostogos , nes nereik mokytis. Bet kai nėr ką veikt, labai neidomu . O dabar neturiu ką veikt juodai . Parašykit man !
ar patarkit ką veikt.
Atgal į viršų Go down
Ivarė
Ivarė

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-27, 22:28

šok ir dainuok !!!!
Atgal į viršų Go down
Zouhouhou.
Gimiau tam, kad mylėčiau Tave.
Zouhouhou.

Parašiau : 3399
Man : 30

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-27, 22:46

Parašyčiau per skypuką, bet mano streiką paskelbė tai. . ;s
O daugiau neturiu kontaktų ;s
Atgal į viršų Go down
http://whenuaregone.blogspot.com/
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-30, 01:11

ėliag - Page 3 Tumblr_l2igolRuh11qam31ho1_500_large

Maaau, atostogos slenka į pabaigą. Pagalvojus, kad nieko gero nepadariau per jas. Išvis nepasiruošiau kalbėjimo, neperskaičiau knygos ir net dorai nepailsėjau. Bet dabar jaučiuos gerai, artėja lapkritis . Gimtadienių maratonas , myliu lapkritį - geriausias mėnuo, gražiausias mėnuo. Nenukrypstant nuo temos, velniškai noriu dar savaitėlės atostogų , o vėliau dar dar ir dar. Bet nereik man skūstis turėsiu savaitę babilono, taigi no school for me. Hell yes ! Šiaip apsurdiška pagalvojus, kad pardaviau pamokas už 75 lt, bet cmon, parduočiau dar ne tokius dalykus , kad tik nebūtų fizikos & rusų . Bet aš jau užuodžiu kvapą , kaip to mėšlo atsisakysiu.
Per šias dvi dienas i l s i u o s i ir dar rytoj tikrai puse dienos neišlipsiu iš lovos. Sekmadienis. Oh, halloween , įdomi šventė, beet hm, nešvesiu manau. Nors dar klausimas svarstomas. (?!) Pirmadienis. Važiuosiu į Uteną. Na, bent tikiuos kad važiuosiu, reik kelis asmenis aplankyt. Viskas priklausys nuo mano sveikatos.

Susumavus , teigiu , kad atostogos nebuvo blogos. Pradžia buvo užimta per daug užimta. O viduriukas nuostabus. Per didelis juokas vargina, išsunkia. Kaip vienas žmogus sakė, jam iki šiol skauda pilvuką nuo juoko, nors ką čia , sakė ne pilvuką o 6packą .

Dar galėčiau rašyt ir rašyt, bet problema , kad tiek šudo primalsiu, kad ir pati tingėsiu skaityt. o.O ,

Paskutinį kartą redagavo Bumt, 2010-10-30, 01:35. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
blackberry
Now my life is sweet like cinnamon
blackberry

Parašiau : 1538
Man : 27
Esu iš : Vilnius/Matara

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-30, 01:16

Bumt rašo:

Bet nereik man skūstis turėsiu savaitę babilono, taigi no school for me. Hell yes ! Šiaip apsurdiška pagalvojus, kad pardaviau pamokas už 75 lt, bet cmon, parduočiau dar ne tokius dalykus , kad tik nebūtų fizikos & rusų .
Kas čia per babilonas? :D
Labai aš neišprusus turbūt :DD
Atgal į viršų Go down
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-30, 01:28

http://babilonas.dev.weblancet.com/old/apie_mus.htm Pasiskaityk, o liaudiškai tariant, ateini savaitę buni su klasiokais ir mali šūdą : D
Atgal į viršų Go down
blackberry
blackberry

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-30, 01:29

A, daba viskas aišku :D
Atgal į viršų Go down
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-30, 01:32

Siūlyčiau ir Tau su savo klase nuvykt.: D sako kai kam padeda susibendraut : ) stiprinti klasę : D
Atgal į viršų Go down
blackberry
blackberry

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-30, 01:35

Na man labai patinka tokie dalykai, reiks pasiūlyt auklėtojai kai busim 9 klasėj, nes kiek supratau, tai tik nuo 9 klasės ten galima :)
Atgal į viršų Go down
Ivarė
Ivarė

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-30, 13:08

čiuju idoms ti dalyks ;D
irr aš noooriu !!!
Atgal į viršų Go down
Sandra.@
Tuos kilometrus tarp mūsų norėčiau surinkt į kruvą ir išmest velniop
Sandra.@

Parašiau : 6663
Man : 28
Esu iš : Panevėžio r.

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-10-30, 15:01

Citata :
Maaau, atostogos slenka į pabaigą. Pagalvojus, kad nieko gero nepadariau per jas. Išvis nepasiruošiau kalbėjimo, neperskaičiau knygos ir net dorai nepailsėjau.

Aš irgi dar nieko neišmokau, žiauruma, vėl viskas liks paskutiniai dienai. ; o
Atgal į viršų Go down
Bumt
Why so serious?
Bumt

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-11-01, 22:22

ėliag - Page 3 Tumblr_lb6d6mqA9r1qcbjipo1_500_large

Lapkritis. P A G A L I A U . Geriausias metų mėnuo. Šian paminėjau "halloween" savaip, visai smagiai.
Dabar pamiegojau - atsikėliau.. Taip gera sedėt prie kompo ir skaityt kaip kiti kankinasi skaitydami knygas ir ruošdami pamokas. O kai pati žinai , kad tau visą savaitę nėr pamokų . Kaifas. Pagaliau ir man pasisekė.
Kuo man taip patinka lapkritis? Hm, turbūt dėl oro, gimtadienių ir šiemet HP premiera. Svarbiausia aš apie tą bičiuką knygų neskaičius, bet filmai užveda.
Visi laukia kalėdų o aš nelaukiu , nepatinka man ta šventė, ji pasidarė tuščia, parduotuvės dovanos ir kitos nesąmonės. 0 nuoširdumo. Na, bent jau man. Einu kramtyt siaubo filmų. : )

*

Geros naujos , trumpesnės darbo savaitės. : >
Atgal į viršų Go down
blackberry
blackberry

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime2010-11-01, 22:25

Siaubas, kad tu žinotum, kaip aš tau pavydžiu :D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

ėliag - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: ėliag   ėliag - Page 3 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

ėliag
Atgal į viršų 
Puslapis 39Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next